Tusen gånger om

Egenpysslade julklappar är ju alltid roligt att både ge och få, så därför fick min syster bland annat denna tavla igår. Ett citat från en låt (Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan) som hon lyssnat sisådär tretusen gånger på det senaste året och som ocskå har en lite fin innebörd. Jag har texat för hand efter en mall jag skrivit ut och sedan ramat in allt i en fin träram. Mycket uppskattat och en rolig klapp att ge!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Åh, jag skulle vilja specialbeställa en tygpåse med det trycket på – funkar det?

  2. Citatet kommer faktiskt från boken flyga drake, som Tess skrev.

  3. E: Det är inte omöjligt att ordna! Maila mig på prickbloggen@hotmail.com om du vill beställa.

    Nøve: Vad kul! 🙂

    Malin: Det var så länge sen jag läste den boken så jag minns inte att det var med där. Jag vet inte om Daniel Adams-Ray har hämtat citatet just därifrån, men när jag skrev det syftade jag i alla fall på hans låt, eftersom det är den min syster gillar.

  4. Ina: Det är Helvetica Neue Condensed Bold i grunden, satt i versaler och spärrade bokstäver då såklart. Sen blev det ju lite mindre exakta linjer och så eftersom jag tecknade för hand. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *