Att fånga verkligheten i en ask
Jag var och åt annandagsmiddag idag hos min moster och då hade min morfar med sig två lådor med gamla diabilder. Är det något som fascinerar mig så är det gamla foton och album. Hur otroligt är det inte att man kan plocka fram minnen från många, många år tillbaka som fortfarande går att se i bra kvalitet? Det fick mig att bli sugen på att dokumentera allt runt omkring mig ännu mer. Ange vilka personer det är, var jag befinner mig och vid vilken tidpunkt. Allt för att någon om femtio år kanske ska kunna plocka fram mina bilder och ser hur min verklighet såg ut. Det får bli ett bra projekt för 2011.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Älskar också gamla foton, som min morfars fotoalbum från när han var ugn åh! Dessutom har mina föräldrar en massa diabilder som de ska lägga in på datorn nu, kan bli spännande =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *