iPod nano


Titta vad som landade hemma hos mig igår! En liten iPod nano i grönt. Åh, den är så sjukt liten och söt och jag tror den kommer bli en värdig ersättare till min förra turkosa iPod som sorgligt nog försvann. Nu ska jag fortsätta att fylla den med bra musik och utforska alla små funktioner!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Hej!
    Hoppas du har en härlig lördag så här långt.
    Dagens fråga handlar om snabbmat – nu ska det redas ut en gång för alla. Vilket är godast?

    Ha en fortsatt fin dag!

  2. oj vad liten och söt den var! hehe jag har en gammal sedan 2007 eller nåt men jag älskar formen på min (3rd generation) och jag kan inte släppa taget om den trots att jag skulle behöva en med större minne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *