Halvtid

Sådär ja. Halvtidspaus i tenta-pluggandet med chailatte, gott! Nu återstår bara några timmar till så är jag färdig för idag. Till sällskap har jag den ultimata plugglistan på femton timmar. Är det någon mer som sitter och sliter inför prov eller tentor nu dagarna innan jul så kan jag varmt rekommendera den. Räcker hur länge som helst och är ett fint sällskap i bakgrunden då jag märkt att fina Musikhjälpen tyvärr gör mig lite för ofokuserad och distraherad. Lycka till med pluggandet!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jag sitter just nu och försöker med multiplugg – matte och historia samtidigt.. Går väl sådär..
    Till det så lyssnar jag på din underbara plugglista, helt super! 🙂

  2. Toppenbra lista, perfekt såhär på slutspurten av tenta-p 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *