Inspiration


1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Just nu är mina dagar fyllda av skola, skola, skola. Slutpresentationer, rapporter, filmklippande och tenta ska hinnas med på inte alltför lång stund. Helst av allt hade jag bara velat sitta ned och låta kreativiteten flöda istället, det finns så många bilder och saker som ger mig inspiration och det känns så tråkigt att inte få göra något av det. Men min förhoppning är att lite av detta ska finnas kvar under jullovet i alla fall, då ska det minsann pysslas och fixas! Här ovan finns lite sådant som ger mig extra mycket inspiration just nu i finaste vinterfärgerna grått, vitt och turkos.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Rebecca: Alla bilder är länkade där under i siffrorna, men det mesta hittar jag via pinterest. Jag går på Linköpings Universitet och läser Grafisk Design & Kommunikation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *