Frågestund

Idag har jag en riktig tråkmåndag. Hade jag fortfarande bott hemma hade jag vankat av och an i huset och suckat i hopp om att få någons uppmärksamhet. Och när någon till slut frågat varför jag suckade hade jag svarat att det var för att ”allt är så trååååkigt”. Nu bor jag inte hemma längre så jag sitter ensam på min pinnstol och suckar för mig själv. Ibland kivder jag till då en uttråkningsvåg sköljer över mig och ibland trillar jag nästan av stolen av tristess. Jag är inte direkt någon känsloperson men jag tror det finns få som kan känna så mycket tråkighetskänsla som jag, det råkar tyvärr vara en specialitet som infaller hos mig då och då. Det värsta är att idag kan jag inte göra något åt det heller, jag måste göra klart alla de där tråkighetsgrejerna. Typ göra en likviditetsbudget över mitt företag de närmsta åren. Suck. Och resten av världen är lika tråkiga och kollar bara på fotboll. Plus att det är typ femton minusgrader ute och jag har fått någon retlig hosta som vägrar släppa. Ni hör, det är en tråkmåndag!

Men, på äkta bloggmanér, tänkte jag utrota lite av min tristess genom att ställa till med en frågestund. Fråga vad ni vill här i kommentarerna (okej, jag svarar inte på precis allt, men det mesta). Ni kanske undrar varför jag håller andan innan jag mikrar min matlåda med spaghetti & köttfärssås? Eller hur många kusiner jag har? Eller vem som är min favoritprogramledare på Sporten? Eller rent utav något helt annat som faktiskt är intressant… Fråga på!

Delta i diskussionen

25 kommentarer

 1. Vad brukar du äta till frukost? (om du är en av alla frukostätare)

 2. var köper man de där tygpåsarna du trycker dina fina tryck på? eller syr du dem själv? 🙂

 3. Haha, varför håller du andan innan du mikrar? Lät spännande!

 4. Vad önskar du dig i julklapp?

  Vad är det bästa/roligaste du vet?

  Vilka hemsidor (inte bloggar) är du inne på minst en gång/dag?

  Kvälls- eller morgonpigg?

  Hur skulle din meny se ut om du var med i "Halv åtta hos mig"?

 5. Visst bor du i Norrköpning? Är det även där du pluggar? Om så är fallet så tänkte jag undra hur det är att plugga/bo i Norrköping.

 6. åh superkul att du också var på hugos! 🙂 Jag kommer nog dit fler gånger, nästa gång hoppas jag vi hälsar!

  Och eftersom du gillar gossip girl så får du en klassisk fråga som var med där för ett tag sen. Om du fick äta middag med vem du ville död eller levande, vem skulle det vara och varför? 🙂

 7. jag undrar om du tror på liv efter döden. och om du tror att universum är oändligt. sen undrar jag dessutom vilken låt du gillar mest av allt

 8. haha. vilken rolig. då undrar jag: vill du myyyysa med miiiig imoooorgoooon kl 07? hihiii.

 9. då måste jag nog frågan: varför håller du andan innan du mikrar din matlåda med spaghetti & köttfärssås?
  din absoluta favoritblogg?
  din drömfestival, vilka band skulle spela till exempel?

 10. Hur gör du dina tygpåsar? Vart trycker du dem och hur mycket kostar det?
  Har blivit inspirerad till att göra egna, och skulle gärna ha din hjälp

 11. Vem var du på högstadiet? Vi gick faktiskt på Navestadsskolan båda två. Jag själv var en av de osäkra tjejerna som gömde mig bakom massa smink.

 12. Vad roligt! Då undrar jag vilket ditt favoritcafé i Norrköping är och vad ditt drömyrke är (jag förstår ju att det kanske är något inom grafisk design, men undrar mer om det finns något speciellt företag du vill jobba inom) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *