Stickat

Idag hade jag på mig ett stickat pannband. När mamma såg det lyckades hon med pricksäkerhet leverera kommentaren: ”Har du köpt en turban?!”. Det är så fint att vissa saker är sig lika i alla fall även efter man flyttat hemifrån. Och tur att jag inte nämnde att jag köpt en jumpsuit, jag är säker på att jag hade fått någon kommentar om huruvida det var en pyjamas eller inte… Mammor alltså. ♥ Är era likadana?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag hittade en underbar jumpsuit-pyamas i flanell häromveckan! Men mammor är fina :]

  2. Haha, igenkänningsfaktorn är riktigt hög! Jag köpte en svart långklänning i tricot från Top Shop för sådär en femhundralapp. Kommer hem med den och det första mamma säger är 'Går verkligen folk omkring i sådant idag? Har du tänkt ha den till fest?', tycker dock bara det är kul att förvåna henne numera. Ååh det där pannbandet är ju ett av höstens absoluta måsten. Ska försöka mig att sticka flätor, och kanske det blir så fint som ditt. 🙂 Fin blogg förresten! Inspirerande.

  3. Gillar hur det känns som en rosett! Att lära mig sticka lite såna där flätor står högt upp på listan för mig. Dags att lämna den trygga mosstickningen och kliva ut i världen tror jag.
    Hemskt fint i varje fall!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *