Nyfiken


Nyfiken på vad som händer på Facebook…

Okej, nu behöver jag er hjälp här! Det är nämligen så att min skola har en liten mms-fototävling den här veckan där man ska skicka in en bild på temat nyfiken i en strut. Den bild som har fått flest like:s vinner sedan och det är såklart vad min ambition är. Jag vet att ni är några hundra stycken och därför vore det grymt om jag kunde få er hjälp och vinna över alla trötta bilder på hundar eller pappersstrutar. Klickandet tar inte mer än fem sekunder och som kompensation för slösandet av er tid kan ni strunta i att läsa sista meningen i detta inlägg eller slarva lite med tandborstningen på den där lilla tanden uppe till höger ikväll. Ni går helt enkelt in här, klickar på gilla och så är det klart! Jag skulle bli så glad om ni ville hjälpa mig och om jag vinner utlovar jag en liten belöning till er. Tack & kram!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *