Småkakor


Igår drabbades jag av ett obotligt måste ha en liten kaka till kaffet-sug. Så typiskt mig och vad gör man då? Jo då får man helt enkelt ställa sig och baka något litet snabbt. Det fick bli sådana här längder med hallonsylt och glasyr som bara tar 20 minuter att göra. Jag kommer aldrig ihåg vad de heter på riktigt, men när jag var liten vill jag minnas att jag alltid kallade dem för Stockholmskakor. Goda blev de i alla fall och kaksuget åtgärdades!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. wienerstänger kallas de hemma hos oss. mamma bakar dem alltid till julen. nu bor jag inte hemma mera, men då jag är tillbaka i barndomshemmet juletid går jag traditionsenligt och tjuväter ur burken i källaren! småbrödena är klassiska!
    s

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *