Julpynt
Idag har jag julpyntat mitt fönster i typiskt juliga färger som vitt, turkost och rosa. Skämt åsido, jag tyckte det blev finare såhär än med röda sidenband och halmbockar, de får stå i köket istället där de passar bättre. Tänk att det redan är första advent imorgon, hur mysigt är inte det? Jag älskar julen och det bästa av allt är nog hela december med alla förberedelser, Lucia, snöänglar, glöggkvällar, julmarknader och kola-kok.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Hej! Jag heter Amanda, 18 år och bosatt i Karlstad. Jag går sista året på mediaprogrammet med film som inriktning och sysslar just nu med mitt projektarbete – EN DOKUMENTÄRFILM OM KÄRLEK.
  Just nu letar jag olika par som jag skulle kunna intervjua. Känner du till något extra fint par som skulle vara fina och alldeles passande att sätta på film? Något par som har en hejdundrande vacker historia eller kanske bara ett litet romantiskt tillfälle?
  Man kan läsa mer här: http://dokumentarenomkarlek.tumblr.com/post/1684880634/om-er
  Hoppas jag hör något från dig eller någon annan av er urtjusiga, kommentarskrivna varelser. Puss!

 2. Så fint du gjort. Varifrån kommer adventsstaken? är det du som skrivit på den? Kram!

 3. Svar: Tack! Jag köpte den på någon second hand förra året om jag minns rätt. Japp, jag skrev på den med en griffeltavelkrita. Ses imorgon! Kram

 4. Åh, håller med, håller med!!! Hela december, alla julförberedelser och själva julen är belöningen för att man orkat hösten. Löööv it! Igår var det lussebullebak och idag karamellkok här på Hallonstigen sen väntar mer julgodistillverkning och pepparkaksbak i veckan. Kramar

 5. finaste julpyntet jag sett på länge, verkligen. jag har en höna på mitt sängbord, det är allt det traditionella jag har i min lägenhet, och den står där året runt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *