Måndagstrött

Jag passar på att inviga min nya mjuka tröja idag när det är tröttmåndag och allt. Av någon underlig anledning låg jag nämligen vaken inatt vid 03 och räknade timmarna tills jag skulle gå upp (tre och en halv). Det gick verkligen inte att somna! Till slut måste jag gjort det i alla fall för halv sex vaknade jag av att jag hade kramp i hela högerbenet, från höften till tårna. Härligt! Efter en sådan start kunde ju bara dagen bli bättre och tänk, det blev den. Gästföreläsning om sociala medier och effektivt grupparbete, sånt gillas! Nu ska jag laga mat, trycka tygpåsar och sen plugga järnet. Dags att sätta fart!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Alltså julia.. berätta om Gdk.. funderar verkligen på att söka igen. David var inge bra på att förklara 😉 Då hade han ifs bara gått i skolan i nån månad eller så!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *