Jättemycket söndag


Det är så mycket söndag idag att det inte är klokt! Jag känner mig trött och långsam och det är inte många vettiga saker som utförts i detta hem idag. Musiken jag lyssnar på är sådär söndagsaktig och vädret är söndagstrist och mitt hår ser oerhört söndagsvisset ut. Jag har till och med söndagsfikat med egenrullade chokladbollar och flera små koppar kaffe. Sen har jag provat och hängt fram kläder till en grej jag ska göra imorgon. Hösttema för hela slanten så det blev massor stickat, klänningar, hattar och fina skor. Nu ska jag laga mat och kika lite i kursböckerna. Hur har er söndag varit?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. jag har haft en fin söndag. på förmiddagen åkte jag, mamma och mormor till jönköping där vi firade min moster och hennes man genom att sitta ute i solen på en restaurang och äta middag (vilket var jättegott). när jag kom hem, gick jag bort till min lilla häst (som egentligen int är min, men nästan) och red honom en sväng. och nu på kvällen har jag ätit svampmacka och beställt hem ett par skor som ska komma om några dagar!

 2. Tackar som frågar! Min söndag var helt ok 🙂 Kyrka på morgonen. Lunch med vänner. Hillsong på kvällen. Nu blir det sena pannkakor, men det gör inget för jag kan sova lääänge imorgon 😉

  Det hände en lustig sak idag också. Det kan du läsa om på min blogg om du vill 🙂

  Kramis & tack för en fin blogg (som är mitt i prick 😉

 3. fina kläder som tusan och bilder. vad gott med chokladbollar!

  Min söndag har vart ganska fin eller okej. Jag klev upp vid tolv. fast hade legat och dragit mig en timme i sängen då. Lyckades inte somna om.

  Klev upp och värmde chokladhavremjölk i mikron och åt frukost. sen har jag dammsugat. långpromenerat. surat och fått en tv på foten, aj , aj, aj. men dagen var rätt bra ändå!

 4. gud vad mycket fina kläder du har! 😀 och smarrigt med chokladbollar. min söndag spenderades med sjukmat och mycket filtar. surt att vara sjuk. men lyckades iaf dra iväg mig själv till centrum för att införskaffa ett par Reebok easytone 😉

 5. Så fina bilder!
  Min söndag tillbringades hos mina grannvänner där vi spelade brädspel och lekte med råttor som helst kravlade runt innanför kläderna på oss. I tröjärmarna och på axlarna, med små kittlande klor.

 6. gud.så.fint.du.gör.det.
  och söndagar, ibland är det min favorit dag på veckan. Ibland den jag tycker allra minst om.
  Det är knepigt liksom. Tänk att det kan vara så olika.

 7. Ah, jag hittade dig! Jag fotades också igår för samma reportage, tur att vi inte hade HELT likadana kläder! Galet fint ser det ut att bli iallafall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *