Heartbeat 1.0

Kolla, kolla, den första Heartbeat-kassen existerar numera! Dock är det bara en provvariant som jag sytt själv och tryckt men tanken är att de jag ska sälja ska se ungefär likadana ut. Jag tycker det är superkul att så många är intresserade, det hade jag verkligen inte väntat mig! Nu tänkte jag, förutom att visa upp den här första kassen, också svara på några frågor som jag fick gällande tygkassarna.

Kommer det finnas flera tryck att välja på?
Än så länge kommer jag bara börja med att sälja Heartbeat-trycket men det är möjligt att jag i framtiden kommer ta fram fler modeller. I nuläget gör jag heller inga personliga tryck.
Syr du kassarna själv?
Nix, då skulle jag få sluta skolan och sitta vid symaskinen hela dagarna och kassarna skulle bli mycket dyrare. Jag har precis beställt ett gäng kassar som är på väg hem till mig. Trycken däremot gör jag själv!
Hur ser kassarna ut?
De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är långa så man kan hänga kassen över axeln. Alla kassar är i naturfärgad bomull och trycket är svart.
Hur mycket kommer det att kosta?
Som det ser ut nu kommer kassarna kosta 100 kronor styck inklusive frakt inom Sverige. Jag ska dock dubbelchecka med posten så jag inte missräknat helt, men runt hundralappen i alla fall!

Har ni fler frågor så är ni välkomna att ställa de här så ska jag försöka svara! Mer info om hur man beställer sin tygkasse kommer alldeles strax när jag fått hem leveransen och kan börja trycka.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. åh. jag ska trycka en tygkasse i julklapp åt min mamma och vill så hemskt gärna veta vart ifrån du köper dom?
    och i lördags var jag på julmarknad på konstfackis och såg en heartbeats-påse, så himla fin!
    puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *