Poesi för fiskar

Igår var jag ju iväg på filmpremiär och fick se något riktigt bra. Crazy Pictures har gjort sex stycken nya kortfilmer som tillsammans går under namnet Poesi för fiskar och idag släpps alla filmerna på youtube. Gänget bakom filmerna är makalöst duktiga på allting, från manus till effekter och redigering. Med tanke på de få resurser de har är jag verkligen imponerad över hur resultatet kan bli så bra. Här är tre av filmerna (glöm inte att kika i HD-läge, 720p):

Resten av filmerna finns här, väl värt att kika på alla deras filmer!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag har sett två andra kortfilmer av samma skapare. "Nakenlekar" och "Everything is poetry baby", makalöst bra båda två!! Kolla in..! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *