Låttips

Ni vet väl att jag har en spellista där jag lägger till en ny låt varje dag? Om ni missat det så hittar ni den genom att klicka på den lilla not-knappen där uppe i menyn och vill ni prenumerera på den på Spotify gör ni det enkelt genom att lägga till den här. Nu är det ju såhär att det här med att hitta en ny låt varje dag oftast inte är något problem men jag tycker ändå att det skulle vara fint om ni kunde dela med er av lite låttips. Det finns ju hur mycket bra musik som helst där ute och jag vill ju inte gå miste om något, så tipsa mig om din favoritlåt så kanske den dyker upp på listan snart. Tack!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. for annabelle – band of horses är jättefin. och så gillar jag be here now med ray lamontagne. fina, stillsamma höstlåtar.

 2. hej, hur har du gjort de klickbara cirklarna under headern? Är sugen på något liknande, men hittar ingenstans hur man gör.

  Gillar din blogg himla mycket förresten

 3. åh, allting med speedmarket avenue. bästa låten är mycket beroende på humör: "way better now" är ett lyckopiller men "sirens" ger en typ feberfrossa över hela kroppen (fast på ett bra sätt) och sen finns det alla låtar däremellan… lyssna på hela albumet vetja, det finns på spotify (åtminstone fanns det för ett par veckor sedan, men de har ju en tendens att plocka bort allt som jag tycker är bra därifrån…)

 4. tove styrke – million pieces
  correatown – all the world (i tell myself)
  håkan hellström – saknade te havs
  säkert – dansa fastän

 5. Yael naim – new soul, pachad och alla andra låtar på hennes album yael naim!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *