God morgon


Godmorgon mina små flarn! Det är måndagsmorgon och jag har en lång och fullspäckad vecka framför mig, lika bra att börja lite lugnt med frukost på sängen och Labi Siffre i högtalarna. Jag satt och kollade på valvakan igår från 19 till 01 och vad ska man säga? SD har inget i riksdagen att göra, det är så djupt tragiskt att 6% av befolkningen inte vet bättre än så. I övrigt är jag ganska nöjd med valet, men det går liksom inte att komma ifrån att det som hänt är helt galet… Jaja, nu ska jag byta ut min pyjamas mot något mer anständigt och kila iväg till skolan. Hoppas ni får en fin måndag!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Älskar att få inspiration från din blogg!
    Vart har du köpt dit lilla datorbord eller vad man ska kalla det?
    Och vad gör du med kuddarna i din säng när du ska sova, sover du med dem eller lägger bort dem? Jag älskar kuddar men jag får inte riktigt plats med dem.

  2. Svar: Datorbrickan kommer från IKEA, kostar 39 kronor eller så om jag minns rätt. De två bakre kuddarna som är lite större slänger jag ut när jag ska sova, resten behåller jag. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *