Tygkassar

Jag har ju gjort ett fåtal tygkassar som jag gett bort och några av dem har jag visat upp i bloggen. Då och då har det också hänt att några av er önskat kunna köpa dessa och därför tänkte jag kolla om någon fortfarande är intresserad? Jag funderar nämligen på att beställa hem ett gäng tygkassar att trycka på och sen sälja om intresse finns (annars får jag ha väldigt många själv, haha). Det finns ingen tanke på att jag ska skrapa ihop någon större hacka och sen sticka till Bahamas utan jag vill försöka hålla priset så lågt som möjligt, men eftersom det blir en ganska liten upplaga och trycket görs för hand går det såklart inte att få det lika billigt som när man beställer 5000 färdigtryckta. Min förhoppning är att priset ska ligga runt 100 kr styck, kanske lite under, vilket jag ändå tycker är helt okej att betala för något som finns i väldigt begränsad upplaga. Själva trycken tänkte jag ta fram själv, bland annat har jag fått önskemål på Heartbeat-texten nedan, men har ni förslag på vad ni vill ha på påsen får ni gärna tycka till. Så finns det några intresserade får ni gärna pipa till i kommentarsfältet så ska vi se vart detta kan leda!

Delta i diskussionen

39 kommentarer

 1. Fy tusan vad spännande.. Heartbeat-kassen vill jag äga! Snarast 🙂 Jag bor i Linköping och tycker att det är fasligt spännande att Norrköping besitter en sådan kreativ pingla!

 2. Jag vill jag vill! heartbeat trycket är ju för fint alltså! 🙂
  andra exempel kanske kan vara andra låttexter, små fina hjärtan!

 3. ÅH Underbart! jag vill jättegärna köpa en eller flera 🙂 heartbeat-trycket verkar superfint!

 4. Jag är intresserad 🙂
  kan man beställa vilket tryck som helst eller får man bara välja bland speciella?(a) jag är en ny läsare här^^

 5. Hej Kulia!Okej, det är väll bara jag som tycker Heartbeat trycket är lite boring… Men det är väll för att jag har sett det där trycket på din vägg ett antal gånger. Påsen som du gav filippo Är Jätte fin. Damons påse är också fin. Vad du än bestämmer dig för att trycka vill jag ha en påse!

  Nelson Mandela sa i filmen invictus (okej det var morgan freeman, men i alla fall)

  I am the master of my fate:
  I am the captain of my soul.

  Jag gillar det i alla fall, men jag vet att du Har tusen textrader du kan leka med! Jag känner dig låt inspirationen flöda.
  PÖSS

 6. Åh så fina! Är väldigt intresserad av något fint tryck. Har en kompis som hela tiden gnäller på att hon aldrig hittar någon tillräckligt fin tygkasse (och därför äger hon inte heller någon! skandal!) men om jag ger henne en sådär fin i present så måste hon ju ändå blir glad.

 7. jag skulle också jättegärna villja köpa en, vad det än blir för text.

 8. jätteintresserad. kan man även ge dig en textbit så du kan trycka den?

 9. Jag är jätteintresserad jag också!
  Vart får du tygkassarna ifrån, syr du de själv eller beställer du de från någonstans?

 10. Jag är jätteintresserad jag också!
  Vart får du tygkassarna ifrån, syr du de själv eller beställer du de från någonstans?

 11. Jag är jätteintresserad jag också!
  Vart får du tygkassarna ifrån, syr du de själv eller beställer du de från någonstans?

 12. Jag är jätteintresserad jag också!
  Vart får du tygkassarna ifrån, syr du de själv eller beställer du de från någonstans?

 13. Åh! En sån här vill jag väääldigt gärna ha! Jättefina!:D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *