Include me out


Idag är det första dagen på flera veckor som jag är ledig! Och första dagen på länge som jag inte har grön skjorta, svarta jeans, hängslen och platta tygskor på mig. Älskade Tryckbar i all ära, men det var riktigt skönt att få stå och plocka lite i garderoben och välja vad man ska ha på sig. Så idag åkte några riktiga favoriter fram; den mjukaste klänningen, mina skönaste klackar och mockajackan. Strumpbyxpremiär blev det också för utanför fönstret är det alldeles grått, men det gör inte så mycket för snart ska jag iväg på middag och sen bio och då passar regnväder bra!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Idag blev det strumpbyxpremiär för mig med! Förstår inte hur vädret kunde slå om så himla plötsligt. Men jag gillar det, för nu kan man ha alla möjliga färger och mönster på benen igen!(även om det vanligtvis blir svart för min del)

  2. gos gos!
    Jag hatar det här med strumpbyxor. de hasar ned. Kliar. knorrar sig. sitter knasigt runt foten. hasar ned ännu mer. vrider sig fel runt benen. kliar lite till. ska vi flytta till bahamas Jules?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *