Mocka

Jag blir lite sur på alla som överhypar höstmode mitt i sommaren, mest för att jag gillar bara ben och jeansshorts så mycket och för att strumpbyxor bara går sönder och korvar sig hela tiden. Men när jag fick syn på den här jackan på Monki i Hamburg, nedsatt till det angenäma priset 10 euro, kunde jag inte låta bli att köpa den – trots att svart mocka känns höstigt. Det är svårt att visa hur fin den är på bild, men jag lovar att ni lär se den på mig många gånger när det är dags för höstkläder!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Det håller jag med om, hatar när folk hypar hösten, det blir ju riktig höst nästan i början av oktober och då är det nästan jul osv.

    Mocka är försövrigt grymt hett, snygg jacka som tusan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *