Tyskland dag 4


Idag var det dags att packa in sig i bilen och färdas en timme söderut mot nöjesfältet Heide Park. Ett tivoli ungefär tre gånger så stort som Liseberg och med en mängd roliga bergodal-banor!

Först när vi kom dit var vädret lite småtråkigt men vi fokuserade på karusellerna istället så det gjorde inte så mycket.


Wiiie! Världens brantaste bergodal-bana i trä blev en bra start.

Sen blev det fler vilda åkturer och några lite lugnare båtfärder. Dessvärre var köerna ganska långa så mycket tid tillbringades ståendes på rad.

Lunchen intogs vid Frihetsgudinnan (som ni ser ovan) och det var helt klart den största hamburgaren jag någonsin ätit. Den var gigantisk och då valde jag ändå den minsta på menyn.

Man kan ju ifrågasätta valet att äta en enorm måltid och sen åka bergodal-banor upp och ned med skruvar och loopar åt alla håll och kanter, men det gick faktiskt fint!

Framåt dagen tittade också solen fram så då var det riktigt skönt att åka en karusell där man blev blöt.

Sen avslutade vi vår dag på nöjesfältet med en glass innan vi satte oss i bilen igen. Vi skulle bara åka en timmes bilfärd hem och sen handla lite mat på vägen men av någon anledning lyckades hela projektet ta två och en halv timme med snurrande bland Hamburgs gator och parkeringsletande ett bra tag. Familjen Kaos i ett nötskal!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *