Tyskland dag 3


Vad hände egentligen dag 3 i Hamburg? Jo, större delen av dagen ägnades åt en av mina favoritsporter; shopping. Mängder av butiker avverkades och jag gjorde en del fina fynd som ni ska få se sedan, men en sak är jag säker på och det är att jag inte riktigt delar tyskarnas smak för stil när det gäller kläder. Därför handlade jag mest på Weekday, Monki och Urban Outfitters där det fanns massor fina saker som reasparats åt mig!

Efter en stärkande fikapaus på eftermiddagen var tanken att vi skulle gå till en gigantisk park med massor blommor i. Nu är det här med blommor inte mitt största intresse direkt, snarare mammas, men jag försökte ändå hålla skenet uppe. Dock gick det inte så bra då parken var en riktig besvikelse med trista blommor i fula färger huller om buller. Den finaste var väl den på bilden ovan ungefär. Tråkigt!

Så efter ett käckt familjefoto och lite tittande på en fontän hasade vi oss mot U-bahn och for hem till hotellet igen.

Efter lite vilande var vi hungriga och letade upp en thairestaurang. Till förrätt beställde vi in plocktallrikar med massor små rätter, jättegott!

Sen blev det huvudrätt också såklart, jag åt kyckling med cashewnötter vilket var alldeles utsökt. Mätta och belåtna rullade vi sedan hemåt till hotellet igen och det var allt från dag 3!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Det är så sällan man hör om ungdomar som åker på riktiga familjesemestrar i flera dagar sådär utomlands dessutom. Vilken förebild du/ni är – det gör mig glad 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *