100-årskalas!


Idag fyller de små kottarna (min mamma och min moster) på bilderna ovan 100 år (ja sammanlagt alltså, 50+50) så nu väntar ett hejdundrande kalas här hemma! Min mamma har redan blivit uppvaktad med massor paket och räksmörgås på sängen och snart dyker även min moster upp och till sist alla gästerna såklart. Lovar att ni ska få se vad jag och mina syskon gav i present sen, men först är det lite som måste fixas. Vi hörs!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hälsa GRATTIS, önskar vi kunde vara med o fira idag men det är lite väl långt att åka.. Jisses vad lik A är din mamma! Kul att se dem på kort som små! Kramar från oss

  2. Hälsa GRATTIS från oss! Önskar vi hade kunnat vara med o fira idag men det är lite väl långt.. Jisses vad lik A är din mamma! Kul att se! Kramar från oss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *