Sol + glass + cab


Nu är det ju sommarlov och jag har flyttat hem till familjen på landet igen, i alla fall för ett tag. Idag var det bara jag och min syster Vendela hemma så vi bestämde oss för att ta vara på denna soliga dag och åka till Söderköping.


Först hade vi tänkt cykla eftersom det inte är så långt, men då min cykel står kvar i stan och inga av de andra gick att låsa/sänka sadeln till rimlig nivå så fick vi ta lilla sportbilen.


Såhär fint är det i Söderköping längs kanalen och ån! En riktig sommarstad, åk dit vettja!

Självklart stannade vi och tog en glass. Jordgubbssorbét, fläderblom och tuttifrutti valde jag, gott!

Sen gick vi till biblioteket och lånade en hel hög med böcker innan vi åkte hemåt igen. Här är min syster och MG:n Eskil (klart han har ett namn!). Är han inte lite söt? Jo!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. åååh julia du måste ta mig på en sväng i den där i sommar sååå fin!!

  2. Det går inte att kommentera på bokinlägget så försöker här istället. Tidsresenärens hustru är jättebra och Nu vill jag sjunga dig milda sånger är också bra. De andra har jag inte läst men ska läsa Gavaldas nu i sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *