Böcker


Jag var ju på biblioteket igår som sagt och då passade jag på att låna en hel hög med böcker att läsa. Nu när man äntligen får lägga all kurslitteratur på hyllan ska det bli så skönt att bara plöja igenom lite annat för nöjes skull.

De här böckerna fick följa med hem:
Lyckan är en sällsam fågel – Anna Gavalda
Nu vill jag sjunga dig milda sånger – Linda Olsson
Tidsresenärens hustru – Audrey Niffenegger
Vintergatan går genom magen – Jeanette Winterson
Polarsommar – Anne Swärd
Shantaram – Gregory David Roberts
Mio, min Mio – Astrid Lindgren
Allt – Martina Lowden

Det blev en väldig blandning med 900-sidiga Bombayäventyr och en riktig barnboksklassiker som jag var sugen på att läsa igen. Är det någon som läst någon av böckerna ovan och vet om de är bra?

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Hej julia!

    Jag gillade tidsresenärens hustru jättemycket och även shantaram är en otroligt spännande och välskriven bok.
    Jag gillade inte lyckan är en sällsam fågel men det är en smaksak. Om jag får tipsa om en bok som jag tror du kommer gilla rekommenderar jag böcker av Haruki Murakami och då främst fågeln som vrider upp världen och kafka på stranden.

    Hoppas du har ett bra sommarlov!

  2. tidsresänärnes hustru, julia. den är jätte, jätte bra…:)

  3. Åh, Mio min Mio… världens bästa barn- och vuxenbok. Måste nog läsa den igen snart (för typ 15:e gången eller så) De andra har jag inte läst… Du får tipsa sen. Kram

  4. Shantaram är en tegelsten, men en riktigt bra sådan. Har verkligen lite av allt. Det ska bli intressant att se hur det ska gå i nästa. Den är nämligen tänkt att vara första boken i en trilogi. Får se om de är av samma storlek 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *