Sommarprojekt

I sommar ska jag inte jobba något utan mest njuta av att vara ledig och ha det skönt i den (förhoppningsvis) skinande solen, men för att jag inte helt ska börja klättra på väggarna har jag några små sommarprojekt som jag tänkte sysselsätta mig med. Några av dem ser ni på bilden ovan. Projekt nummer ett är att jag ska läsa mig igenom den där högen med böcker som ligger på hyllan bredvid sängen. Läsa, läsa, läsa! Något annat jag ska roa mig med är gitarrspelande. Jag behärskar ju cello, piano och lite ukulele sedan innan men gitarr har varit smått omöjligt för mig. Nu ska det bli ändring på detta! Och ett tredje projekt kom jag på förut idag. Jag hälsade nämligen på min mormor och fick hem en hel kartong med gamla tyger. Så regniga dagar ska jag sitta vid symaskinen och pilla ihop lite fina saker är tanken. Det var tre av mina större idéer, har ni några bra sommarprojekt?

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. jag ska också läsa och sy. eller jag ska försöka få ihop några kjolar och så ska jag försöka få min mamma att sy min drömklänning. och så ska jag göra massa spontana grejer, för det gör jag aldrig annars!

  2. Jag ska koppla av med att rensa rabatter, måla en parkbänk fint ljusgrå, måla räcket till yttertrappan snyggt svart, läsa bra böcker, kanske skriva nå´n låt,äta frukost på altanen så många gånger som möjligt, lyssna på "Sommar," äta sund och nyttig mat, sola mig brun och varför inte besöka Smultronstället ett par gånger till. Ser fram mot mitt livs längsta semester. Äntligen sommar!

  3. Haha jag har faktiskt också bestämt mig för att lära mig gitarr. Känner mig som Hendrix men låter som.. ja rätt illa i alla fall. Lycka till 🙂

  4. Jag har faktiskt ett liknande projekt. Jag ska läsa 10 böcker, spela fiol, fota en massa, börja sy, skriva ett kort film manus, hihi vi får se om jag gör allt 😛

    btw, jätte fina bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *