Pass this onFör några dagar sedan var jag på en konsert. Min kompis Martin hade gjort ett electroprojekt tillsammans med några vänner ur sin klass som de nu visade upp. En riktigt maxad show med grym musik och massor ljuseffekter var det, riktigt bra! Det bästa tycker jag är att för bara några år sedan hade jag knappt lyssnat på electro överhuvudtaget och nu tycker jag om det väldans mycket. Det finns så extremt mycket musik att lyssna på (och ibland måste man kanske lära sig att lyssna på den) och det är så roligt! Det fylls ständigt på med nya låtar och genrer så man har alltid något att utforska. Som ett litet tips till er tycker jag ni ska få utforska Madeleine som var med och sjöng. Hennes första EP finns nu på spotify och den heter Piano Saga. Hennes röst är helt magisk så ni måste lyssna! Dessutom är en hel hög av mina vänner med och spelar på den. Min favoritlåt är Push, klicka här för att höra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *