Hängselshorts


Jag fyndade inte bara en gammal plåtburk på Hela Människan härom dagen. Nej jag kom också över ett bar blårandiga hängselbyxor från Lee för 20 kr. Väl hemma satte jag saxen i dem och gjorde om dem till ett par shorts. Fint och somrigt!

Matchas bäst med vit lös t-shirt från esprit, stråhatt från monki och rött läppstift från e.l.f.

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. är din hemstad värnamo? eller hur kommer det sig att du känner folk därifrån? kram

  2. Klara: Jo, tajta som bara den, men inte så obekväma ändå! Kanske inget man vinner ett maratonlopp i dock… 🙂

    Sanna: Jag tror jag bara känner en person från Värnamo och det är Ella. Henne känner jag för att vi går i samma klass här i Norrköping (vilket även är min hemstad). Hur vet du att jag känner folk i Värnamo? Nu blir jag nyfiken! Kram

  3. jag tyckte bara jag kände igen dig. och så såg jag dig på någon bild tillsammans med Ella. men det var bara jag som drog förhastade slutsatser 🙂 älskar din blogg förövrigt! kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *