Spellistor

1:a maj betyder inte bara att vi är ett steg närmre sommaren, det betyder också att vi kommit en tredjedel in i en låt om dagen i ett år-listan. Jag måste säga att spellistan som skildrar mitt 2010 blir alldeles utmärkt bra! Det bästa är nog att den är så varierad, det finns säkerligen en låt för varje person där. Om ni inte redan tillhör de 103 personer som prenumererar på listan tycker jag att ni ska börja göra det nu genast! Bara att klicka här. Och jag måste nog varna er lite nu, för med nya Spotify (har ni inte uppdaterat än – gör det!) så har min passion för låtlistor växt sig ännu starkare. Här kan ni se alla mina publika spellistor, kanske hittar ni något ni gillar? Och för att göra det hela ännu lite krångligare och peta in en länk till så kan jag säga att jag valt att göra separata spellistor för varje månad också, så här finns alla låtar för april! Nu ska jag sluta tjata om spellistor för en liten stund och istället önska er en fin första maj!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *