Mors dag

Idag är det mors dag och egentligen skulle jag nu ätit middag med min fina familj nu, men ibland går det helt enkelt inte ihop sig med skolsaker, tider och planering, tyvärr. Så som en liten hyllning såhär på mors dag tänkte jag göra precis som jag gjorde på fars dag förra året. Nämligen ett blogginlägg med en liten beskrivning av hur min mamma är!

Min mamma…
…älskar musik och har spelat piano i sisådär fyrtio år. Hon sjunger massor och är körledare för en egen kör. Hon skulle gärna vilja kunna spela tvärflöjt men har tyvärr noll procent fallenhet för instrumentet.
…gillar att spela Wii Fit. Ibland lite för mycket så att hon överanstränger sig och måste boka tid hos kiropraktorn.
…är duktig på att sy, sticka, pyssla och fixa.
…älskar ostbågar.
…har en tendens att somna framför tv:n och är därför en flitig användare av den digitala inspelningsboxen. Allt finns lagrat där!
…gillar att lösa Melodikrysset på lördagsmorgonen.
…ställer upp för allt och alla! Ibland kanske för mycket för sitt eget bästa.
…är intresserad av fåglar och kryssar för alla arter hon ser i en fågelbok. Detta intresse har inte direkt spridit sig till barnen i familjen, men en fördel är hon bjuder på glass varje gång hon ser en ny art.
…tycker att vi har en trist trädgård, trots hon fixar så att den är färgkoordinerad, säsongsgenomtänkt, full med blommande rabatter och gör alla grannarna avundsjuka.
…är en hejare på att lösa korsord. Ju svårare desto bättre!
…är världens bästa mamma. Grattis på mors dag!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Är det mig du beskriver? Tack, tack! Märkligt att världens bästa mamma har världens bästa barn! Kram! Din Mamma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *