Bästa dagen

Den här dagen har varit alldeles perfekt, kolla bara!

Först gick jag upp klockan åtta på morgonen och skrev färdigt det sista på min litteraturrapport. När den var klar och inskickad någon timme senare betydde det slut på skola för den här terminen och med andra ord SOMMARLOV!

Sedan möttes vi upp ett gäng i en danssal för att lära oss en dans vi ska visa upp för de nya eleverna i höst. Sjukt kul att dansa och vi var riktigt duktiga med tanke på att vi inte har särskilt mycket danserfarenhet alls.

Nästa roliga sak var ett besök på klubben Otten. Vi skulle nämligen kolla lokalerna inför vår stora fest som vi ska hålla där i augusti. Det kommer blir otroligt kul och förhoppningsvis galet mycket folk!

Sedan fortsatte vi dansträningen i godan ro tills det helt plötsligt stormade in ett journalist-team i salen. De meddelade att jag vunnit fototävlingen som jag deltog i (tack för all hjälp med röstandet!). Så sen fick en danssvettig Julia bli intervjuad, fotograferad och filmad. Verkligen roligt och överraskande att jag vann!

Och eftersom den bästa dagen ska bli ännu lite bättre ska jag nu iväg på grillmys med mina fina klasskompisar. Älskar’t!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *