Hjälp mig välja


På lördag ska jag på bröllop och då är det ju självklart att ha en fin klänning på sig. I flera månader har jag jagat efter den rätta, utan att hitta någon, och nu står jag här helt plötsligt med två stycken! Vilket betyder att jag måste bestämma mig för vilken av dem jag ska ha på mig på lördag. Men eftersom jag är en mästare på det här med beslutsångest och inte riktigt kan välja själv tänkte jag ta er till hjälp. Ska jag ha den krämvita med guldprickar eller den ljusrosa-randiga med rosett? Tyck till och hjälp mig är ni söta!

Delta i diskussionen

41 kommentarer

 1. jag röstar också på den ljusrosa! visst kommer den från HM? jag provade faktiskt den förra veckan, men den där rosetten satt inte bra. de där "snörena" i rosetten som pekar neråt på din bild pekade upp när jag provade den, så jag bestämde mig för att inte köpa den. men, på dig är den jättesnygg!

 2. jag tycket den guldprickiga var himla söt och röstar nog på den:)(den rosa var också döfin såklart!)

 3. Julia, ta den prickiga!! Jag har bara en klänning att välja på och den är mer åt gammelrora/ljuslila hållet och då blir vi så lika där framme i kyrkan. Hehe. Syns senare! Kramar

 4. Den ljusrosa. Man ska typ inte bära vitt på ett bröllop utan det är bara bruden som ska göra det. Vet dock inte om detta är sant eller ej, men det låter ganska vettigt tycker jag i alla fall 🙂

 5. Hej! Jag tar studenten nu i juni och vissa har frågat efter önskningar från mig. Men jag vet inte vad som är bra att önska sig. Vad önskade du? Fanns det något du i efterhand tänkte; "varför önskade jag mig inte det där?"
  Puss

 6. Jag vill bestämt rösta för den söta prickiga 🙂

  Såg nyss alla kommentarer så jag undrar om dessa olika åsikter verkligen kommer befria dig från din beslutsångest 😉

 7. jag tycker båda var superfina!
  den första är ju lite mer utstickande och den andra lite diskrek ( i färgen)
  men jag tycker nog mer om den andra, gillar modellen på den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *