Bästa helgen


Lekte lite med kameran före och efter jag gjorde mig i ordning i lördags… Seriöst Julia, mycket seriöst.

Åh, vilken förträffligt bra helg detta har varit! Hör bara: i fredags var det ju valborgsmässoafton och den firades  i Linköping hemma hos Jenny som fyllde år. Hon bjöd på massor god mat och fint sällskap, mysigt! I lördags började jag först dagen med frukost framför ett avsnitt av Glee och sen lite pyssel. På eftermiddagen var jag på släktkalas hos min farbror som också fyllt år så där blev det ännu mer god mat och tårta. Sen på kvällen stod Karateklubben på schemat vilket betyder en massa dans till kända dj:s, sjukt kul! Och idag har jag och ett fint gäng varit i ett soligt Oxelösund på Boda Borg. Där fick vi lösa massor klurigheter och krångla oss igenom hinderbanor för att samla poäng. Mitt lag kom på delad förstaplats, hurra! Sen avslutade vi med middag på en grekisk restaurang innan det var dags för hemfärd. Nu ligger jag här i min soffa, trött och mätt med blåmärken på knäna men alldeles, alldeles nöjd med helgen. Hoppas ni haft det minst lika bra som jag!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Bloggen din er helt super! Blir veldig inspirert:) Takk! Minimia

  2. Du verkar alltid så glad och positiv. Det är oftast därför jag kollar in här, för man blir på gott humör. Keep up!

    (Men jag kan bara inte låta bli att ha en anmärkning, som jag har tänkt på många gånger när jag läst din blogg. Antingen heter det "massor av god mat" eller "en massa god mat". Men definitivt inte "massor god mat". Sorry för att jag märker ord.)

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *