Världens snällaste


På bilden ser ni kanske inte världens fräschaste men däremot världens snällaste dotter. Idag har jag nämligen ägnat min lediga dag åt att städa, dammsuga och våttorka både vardagsrummet, köket, badrummet, hallen och mitt eget rum här hemma hos familjen. Utan att ens blivit tilfrågad, jag gjorde det bara för att jag är så förfärligt snäll! Nu är det i alla fall påskfint i varenda liten vrå (nästan). Annars sitter jag mest och är nöjd med mig själv, för jag är inte bara snäll, jag lyckades också klara min supersvåra tenta i företagsekonomi, hurra! Inget aprilskämt här inte, bara ren och skär fakta. Hoppas ni också har en fin skärtorsdag!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Vad duktig du är!! Du får jättegärna fortsätta här i Svärtinge 😉 Grattis till klarad tenta!! Det var du värd. Jättekram till dig. Och GLAD PÅSK

 2. Du kan verkligen överraska en trött mamma. Tusen kramar och tack!

 3. Ulrika: Tack! Bara att ringa så kommer jag och kör erat hus också (eller kanske inte, april april!). Men tack igen och kram!

  Hedvig: Tackar!

  Sunshine: Ja, ibland så!

  Ewezi: Det var det!

  Mamma: Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *