Volume TwoÄntligen har She & Him, som består av Zooey Deschanel och M. Ward, släppt sitt andra album. Det har fått den passande titeln Volume Two (det första albumet hette Volume One) och innehåller fjorton nya låtar. Redan vid första genomlyssningen känner jag att den här skivan kommer bli ett utmärkt vår-soundtrack med sina glada, enkla och trallvänliga låtar. Jag har inte hunnit lyssna igenom det så många gånger att jag hittat mina favoriter än, men jag lovar att de säkert kommer dyka upp här på ett eller annat sätt. Tills dess; lyssna, lyssna!

Psst. Albumet finns inte på Spotify än, men på deras Myspace kan man lyssna på alla låtar!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. åh, jag letade på spotify efter den. men spårlöst försvunnen? kanske inte kommit ut där ännu, men isåfall, vart hittar du den? tackitacki

  2. du, jag har ett musiktips till dig, du kanske redan har hört det i och för sig, men om inte så får du det ändå: the asteroids galaxy tour, ett asbra band från danmark. lyssna!

  3. Lisette: Ja, äntligen!

    Bea: Bra! 🙂

    Linda: Åh, jag har lyssnat lite på de men jag ska nog lyssna ännu mer nu, tack!

    Karin: Jag med! Förhoppningsvis dyker det upp snart!

  4. å, det är ju hon från 500 days of summer! hihi. va rolig hon är. o vilken härlig vårig musik! haha. så bra julia att jag har er som är så musikintresserade o kan ge så bra tips så jag bara kan surfa på era vågor;)! underbart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *