Vad gör man om man kommer på att man har ett halv kilo cocktailtomater i kylen och man åker hem på påsklov om en dag? Jo, då trixar man lite och gör sin egen version av Sandras cocktailtomat-soppa!
Min version fick innehålla cocktailtomater, lite vitlök, grönsaksbuljong, cremé fraiche, basilika, salt & peppar och en nypa socker. Till soppan hade jag fullkornstoast med philadelphiaost och avokado. Hur gott som helst!
den där soppan har jag också gjort, det är jättegod!
mumsigt värre! 🙂
Låter otroligt gott det där! Får prova någon gång!
nej va gott det ser ut
Åh så gott det ser ut! Måste testa någon dag 🙂
mhm, det ser gott ut
Caroline: Ja, visst är den! 🙂
Sunshine: Supergott!
Katrin: Gör det, enkel är den också!
Bea: Det är det också! 🙂
Lisa: Testa på!
Julia: Det är det! Mums!
åh vad gott och fint det såg ut!