Här jobbar jag

Den här veckan har vi tentavecka vilket innebär att vi inte har några lektioner eller föreläsningar utan istället får sitta hemma och banka in 450 sidor konstiga termer i företagsekonomi, hurra! För att kunna göra detta på bästa sätt kände jag att lite ändring av min arbetsplats var behövligt. Så jag fixade och trixade lite och såhär blev resultatet:

Skrivbordet fick min pappa när han var liten och sen har jag övertagit det och haft det de senaste 13 åren. Det har varit ommålat några gånger i olika färger, men nu gillar jag hur det ser ut! Stolen är ett gammalt loppisfynd och den är alldeles lagom hård (så man inte somnar) och knarrar lite grand. Lampan kommer från IKEA och datorn är min älskade MacBook Pro.

Pennor, saxar, post-it-lappar och allt sånt förvarar jag i två trälådor som jag hittat i källaren hemma.

En härligt retro-rosa pennvässare (som jag tror tillhörde min mamma en gång i tiden) står också på skrivbordet.

Anslagstavlan målades vit härom dagen (pilligt!) och fick spikas upp på väggen ovanför skrivbordet. Nu har jag fyllt den med bilder på sådant som inspirerar mig just nu, perfekt att bara titta upp om man har tomt på idéer. Synd bara att den inte inspirerar så mycket till företagsekonomi-studier.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Är det töntigt att säga att du inspirerar mig? Det gör du i alla fall och jag vill genast sätta igång och fixa till mitt skrivbord och börja plugga, det är nog första gången på typ ett halvår, så tack! xD

  2. Bea: Tackar!

    Emma: Nej, det är bara kul att kunna inspirera! Lycka till med pluggandet!

    Matilda: Mja, på den här nivån är det inte så roligt tyvärr, men tack! 🙂

    Vanessa: Yeah, I know, it's so cute!

  3. Javisst är det så. Den fantastiska pennvässaren införskaffades någon gång i början av 1970-talet och är den enda jag och moster Carin ägt. Tillsammans förstås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *