Fredagsmys


Idag har jag varit hos frisören. Det finns nästan inget skönare än att få håret tvättat, klippt och fixat tycker jag! Och det var nog verkligen på tiden att jag gick dit för jag hittade ett fyrkluvet hårstrå i mitt hår härom dagen. Nu är jag i alla fall nyklippt och vårfin, hurra! Snart ska jag slänga ner min kudde och mitt täcke och gå hem till min kompis Zaza där det vankas pyjamasparty med massor filmtittande, så mysigt! Ha en fin fredagskväll!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Underbar bild och låter sjukt fint med pyjamasparty! Jag ska nog klippa håret till veckan wiho och färga det hihi fast hemma förstås, det sistnämda.

  puss.

 2. Julia: Tack!

  Sofia: Ja, men snaaaaart!

  Cary: Jaa, med mig på! 🙂

  Betty: Tack!

  Lisa: Tackar! Det låter bra!

  Caroline: Tack!

  Linn: Tackar, våren är på gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *