DJ


Det här har hittills varit en väldigt rolig vecka med cupcakes-kalas, jordgubbssnörätar-tävling och galna fotoprojekt i skolan. Ikväll blir den ännu lite roligare för då ska jag dj:a. Hästpojken ska ha en spelning här på Hugo i Norrköping och jag ska spela före och efter på dansgolvet. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas att massor glada och danssugna människor dyker upp för jag har laddat upp med massor bra låtar. Nu ska jag samla ihop mina skivor och kila iväg, ha en fin torsdagskväll!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Lisa: Ja, det är det!

    Bea: Megakul!

    Kajsa: Jag säger: Jajaja!

    Ellen: Det är det! En del laddar jag ner och en del köper jag från iTunes store, det är lite olika. Helst av allt skulle jag vilja betala för alla låtar men det skulle bli fasligt dyrt med tanke på att jag inte får betalt för mina spelningar (än).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *