Det är vår!

Hej! Jag är på så bra humör nu. Spelningen igår gick jättebra och det var superkul! Jag älskar att dra igång en låt som får hela dansgolvet att skrika av glädje och sen gunga loss, det är en otroligt rolig känsla! Min fredag har hittills varit lite seg med tanke på att jag kom hem halv fyra i natt och hade min första föreläsning klockan åtta. Men med kaffe och en tupplur så är jag igång igen. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för hela slanten då min kompis Graziella fyller år. Det ska bli så mysigt!
Nu ska jag ner till cykelförrådet och plocka fram min kära cykel och trampa iväg. Hör ni? Cykel! Det är vår! Så jag matchar med prickig klänning, trassliga lockar, blomma i håret och slitna converse. Äntligen!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. cykel? vår? pfft, en annan har cyklat hela vintern! rätt skönt utan fastfrusna kejdor iofs, i'll give you that!

  2. Cary: Det ska jag göra, lovar! Puss!

    Klara: Ja, älskar den!

    Victor: På vintern går man!

    Elin: Tack! Den är från H&M, men några säsonger gammal.

    Lisa: Tackar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *