An Education
Jag har precis sett klart An Education och kan bara säga: se den! Egentligen är jag inte alls någon filmmänniska, jag tycker jag det är ganska tråkigt att se på film, men det var något med den här som fångade mig från början till slut. Skådespelet, miljöerna, soundtracket, handlingen – ja allt var bra. Jag tänker inte ta upp hela storyn här men den innehåller sådant som brittiskt 60-tal, universitetsdrömmar, tebjudningar, kärlek, Frankrike, cellospel, tonårstristess, fina middagar, skoluniformer, konstauktioner, höga håruppsättningar, weekendresor och massor mer. Jag säger det igen: se den!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Am I the only one who didn't get superexcited about this? It sounds so perfect and maybe I had too big expectations but I don't think I'll see this again. Hmm, I'm glad someone liked it anyway!

  Ps. Are you going to watch the Oscars? An Education is also nominated!

 2. Lisa: Den är jättefin!

  Katrín: Så bra, vad kul!

  Blackmarket: Låter bra!

  Vanessa: Thank you! Oh, I'm gonna read the interview now.

  Sofia: Den är underbar!

  Riikka: Hmm… I don't know, maybe you had too big expectations. No Oscars for me, I have a lesson early in the morning.

  Sunshine: Varsågod! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *