Tick-tack
Som ni kanske minns så samlar jag på väckarklockor och jag tycker alltid det är kul att få nya. Det senaste tillskottet i min samling fick jag i julklapp av Karin. Det är en liten, liten miniatyr-väckarklocka, lika stor som en tändsticksask ungefär. Kan vara det sötaste jag sett på länge!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Väckarklockor med små "öron" är himla fint! Jag kan tyvärr inte ha sådana klockor för de ticka så högt, men man behöver ju inte ha batteriet i för de är så fina att ha framme, som prydnad liksom. Kram!

  2. Jorunn: Jag skruvar aldrig upp de för då kan jag inte sova sen, haha. Mina står bara framme som prydnad.

    Emma: Världens sötaste!

    Blackmarket: Fiiiiin!

    Olivia: Tackar!

    Rebecka: Ja, visst är den fin!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *