Hur många hjärtan går det på ett år?


Igår fick jag en plötslig instinkt att gå till biblioteket och låna böcker. Så då gjorde jag det (jag tror nämligen det är bra att gå på magkänslan och bara göra saker lite oftare). Jag fick med mig en trave böcker hem, och sent igår kväll började jag läsa När du blundar tittar jag av Gunnar Ardelius. Efter att ha sträckläst en mängd kapitel var jag tvungen att motvilligt lägga ned boken då klockan blivit alldeles för mycket. Men i morse hann jag med att läsa några sidor till då jag drack mitt kaffe och nu ska jag nog fortsätta lite till. Eftersom jag inte läst ut boken än kan jag inte uttala mig om den som helhet, men jag tycker absolut att ni ska läsa den även om de resterande kapitlen visar sig vara helt värdelösa (inte för att det är särskilt troligt). För den här boken är liten och fantastisk och det känns som om varje ord är valt med omsorg. Läs, läs, läs! ♥

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Åh, jag visste inte att Gunnar Ardelius hade skrivit fler böcker än Jag behöver dig mer än jag älskar dig… men det har han ju tydligen! Den ska jag absolut lägga till på vill läsa-listan!

 2. Oh! Fint med lästips! Jag är så sugen på att läsa böcker, var med på bibban här om dagen och lånade kärlekens historia som både du och flera andra tycker är så fin. Hittills gillar jag den =) Fortsätt tipsa!

 3. Josefin: Inte jag heller först, men så hittade jag denna. Underbar!

  Linn: Åh, den är så bra! Fler tips dyker upp!

  Linnéa: Den är superfin! Varsågod!

  Anna: Ett måste! Läs!

  Nanó: Varsågodgodgod!

  Rebecka: Ja, verkligen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *