Första dagen i backen

Första dagen i backen idag! Sjukt kul åkning med lite is på sina ställen, men annars var allt väldigt bra. Olycksdrabbad som jag är återvände jag till vår lägenhet med en halv framtand (ta det lugnt, den har varit trasig förr och det vara bara lagningen som valde att trilla ur) och en akuttid till tandläkaren imorgon, yes! Nu ska vi snart laga spaghetti och köttfärssås och jag ska fortsätta att roa de andra med mitt leende som påminner om en femårings, haha.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. HAHA! Förlåt men du gav mig verkligen ett skratt med den där bilden. Påminner mig om en kompis som tappade halva sin tand precis kvällen innan första dagen på gymnasiet! Tyckte så synd om henne.. En helt ny skola med nya klasskompisar är jobbigt i vanliga fall men med en halv tand blir det nog ännu svårare.. Dock tror jag bara att hennes klasskompisar skrattade åt de hela! 🙂

 2. Håller tummarna för dig i morgon, så tandläkaren kan lappa ihop din tand. Kram Mamma

 3. Maria: Gjorde inte ont, men det var inte kul!

  Annica: Haha, åh. Som tur var kände jag redan alla här, kan tänka mig att det var jobbigt första dagen i skolan. Man ser ju ut som ett litet troll…

  KinaStina: Tack!

  Mamma: Tackar!

  Bea: Så typiskt mig!

  Fredrika: Inte braaa… Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *