På väggen

Här kommer två bilder från min lägenhet. Jag har pysslat lite och satt upp foton och bilder, så det ser ut såhär:

Jag har en teori om att kylskåpet avslöjar hur man är, inte bara innehållet då utan även utsidan. På mitt finns just nu ett frukostfoto så jag ska bli hungrig på morgonen, en kopia av Magrittes Ceci n’est pas une pipe, en liten bild med nio olika gubbar på (som jag inte riktigt förstår) som jag fått på en sittning med min linje på skolan och som därför påminner mig om alla fina människor där, ett foto av ett gäng av mina vänner runt ett middagsbord och ett svartvitt foto på en söt tant som jag såg i Budapest. Bilder som gör mig glad helt enkelt!

På en vägg i mitt stora rum hänger den här texten som jag skrivit ned, formaterat lite och printat ut på A3. Jag gillar att läsa den och gör det då och då, fastän jag nästan kan den utantill vid det här laget. Bredvid hänger tre foton som jag tog i somras och har framkallat nu. Ännu mer bilder från mitt hem kommer kanske senare!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Ditt hem ser fantastiskt ut. Texten är hur fin som helst, din formatering var grym. Finns det någon chans att man skulle kunna få den mailad till emma-ohlsson@hotmail.com så jag också kan sätta upp den i mitt hem när den dagen kommer? Och tusen tack för Spotify-tipset!

  2. Bea: Tackar!

    Annica: Jag med! Ska fylla de andra väggarna också allt eftersom. 🙂

    Anna: Tack! Den är så fin!

    Nanó: Tack, tack!

    Emma: Åh tack! Ja, jag kan skicka den som pdf till dig. Varsågod!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *