Ukulele

På min önskelista fanns det en punkt som hette ukulele, gärna röd och gissa om jag blev glad när jag hittade en sådan i ett paket under granen på julafton?! Nu sitter jag och försöker lära mig så många ackord som fingrarna kan minnas och shufflar fram nya sånger på iPoden för att komma på vilka låtar jag ska lära mig härnäst. Jag antar att jag börjar gå min familj på nerverna snart med mitt spelande, så de blir nog glada när jag flyttar hem till min lägenhet igen efter nyår. Men till dess har jag många låtar kvar att avverka! 🙂

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Vackert!
  Du, kolla in glee cast på spotify, där finns en del av låtarna från glee upplagda. Jag har fått för mig att du gillar glee så 🙂

 2. Linnéa: Ja, så fin! Världens bästa röda färg!

  Anna: Tusen tack!

  Martina: Wuhu!

  Sofia: Det låter fint!

  Julia: Japp, jag gillar Glee! Har redan hunnit lyssna in några låtar, riktigt bra.

  Anna Bo: Ja mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *