Turn up the volume

Igår fick jag äran att dj:a några timmar på bartömningen på Trappan (kårhuset här i Norrköping) och det var sjukt kul! Mycket beror ju på att massor fina vänner till mig var där och dansade men också för att det är så himla roligt att få välja ut vilka låtar som ska spelas. Jag spelade bara massor bra grejer; en del nya låtar, några partyhits och lite discoklassiker och allt gick hem. Detta ska definitivt göras om, wie! 🙂

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Emzak: Här finns det en grupp med dj's så jag gick med där och fick öva lite. Det är väl det enklaste sättet, eller leta upp någon kompis som vill lära en! 🙂

    KS: Jag vet inte vad du gör, haha! Men ja det var det faktiskt, jag hade bara en till och den var inte bättre… 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *