Min bästa vän

Här är jag och min bästa vän för tillfället! Min röda espressobryggare hjälper mig att hålla ögonen öppna när de bara vill lyda tyngdlagen och falla nedåt. Varje morgon brygger jag två deciliter kaffe som jag sedan sveper med en skvätt mjölk (jag har slutat skumma den, det är ju så jobbigt att behöva diska en kastrull bara för några centiliter mjölk). Sen håller jag mig vaken och kan ägna dagen åt att läsa om spännande saker som typsnittssorter och kommunikationsförutsättningar. Vad vore livet utan kaffe och en espressobryggare? Ingenting, i alla fall inte såhär i tentapluggartider. Vilken är din bästa pryl just nu?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. min bästa pryl just nu är nog en dator med trådlöst internet. den gör att jag kan somna till sommarpratare eller filmer, den håller just nu mig på fötter och min blogg finns och det är bra när annat är svårt.

  2. ett annat sätt att få härligt skummig mjölk är att skaka skaka skaka i en shaker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *