Julträd

Idag har jag byggt mig ett eget julträd. Jag kände för att få lite omväxling och valde därför bort den klassiska julgranen och bytte ut den mot lite grenar. Ett tag tänkte jag måla allt vitt men jag kände att det skulle bli lite för pilligt, kanske att jag gör det senare. Men med lite ljus och kulor i turkost och silver blev det ett riktigt fint träd tycker jag. Nu är det bara paketen som saknas! 🙂

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. vill du ah ett tips på hur man isåfall ganska enkelt kan få alla grenar vita? Jag antar att det ör högst upp med alla småkvistar det är pillrigt, men det är även där det är grenarna är som mjukast, så om du häller färg i en hink och doppar och liksom böjer det översta lite så ska det gå, sedan hänger du grenarna så att det får droppa av överflödig färg fast med tidningar under såklart! Sedan målar du bara stammane med pensel! lätt som en plätt! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *