Våra favoritlåtar II

För några månader sedan gjorde jag ett litet utbyte med er. Jag gav er min favoritlåt för tillfället och så fick ni skriva ned er bästa låt just nu. Det resulterade i en rad med nya musikupptäckter och det visade sig att ni hade riktigt bra musiksmak! Därför tänkte jag att vi gör samma sak en gång till; ni postar en länk till er favoritlåt (spotify eller youtube) eller skriver helt enkelt bara ned artist och låttitel i en kommentar. Och i utbyte får ni en av mina mest sönderlyssnade låtar just nu:

MSTRKRFT feat. John Legend – Heartbreaker

(klicka för att öppna i Spotify).

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. jag har varit olyckligt kär i över ett år och alldeles nyligen har jag accepterat att det inte kommer att gå över på väldigt lång tid. därför lyssnar jag nästan enbart på citizen cope – sideways. ingen annan musik känns lika rätt just nu. den är inte ny, men, den är fantastisk och den passar så himla himla bra för tillfället. http://www.youtube.com/watch?v=fB5IPBeuHNo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *