Glad Julia

Idag är jag glad och snurrar runt som på bilden ovan, den enda skillnaden är att det inte längre är sommar här utan små snöflingor singlar ned utanför mitt fönster. Jag har fått resultatet på min första tenta och fick högsta poäng på den, hurra! Och om en vecka åker jag till Karin i London, om ni bara visste hur mycket jag saknar henne! Nu ska jag dansa vidare. Ha en fin dag!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. Grattis till tentan! Hoppas du är ok efter sprutan. Kram.

 2. Carita: Tack! 🙂

  Saom: Jag med!

  Linnéa: Tackar, ja det känns jättebra!

  Emelie: Jepp!

  Cary: Tack! Jag längtar!

  Klara: Tackar!

  Vendela: Tack! Puss

  Mamma: Tackar, jag mår finfint! Kram

  Tobias: Tack! Ja jättekul!

  Natasha: Åh, tack!

  Kajsa: Följ meeeeeed!

  Linnéa: Haha, man får inte titta för länge. Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *